Diensten

 • Plattegrond woning

  EN Vastgoed vision is een tekenbureau dat floorplanner funda plattegronden maakt / tekent t.b.v. funda, brochure en een interactieve link voor op uw website. De floorplanner funda plattegrond heeft veel mogelijkheden.

  Lees meer
 • Inmeten NEN 2580

  Door een woning, kantoor of bedrijfspand professioneel te laten inmeten, verzekert u potentiële kopers van correcte informatie over de inhoud en vloeroppervlakte. EN Vastgoed vision neemt u deze tijdrovende klus graag uit handen.

  Lees meer
 • Fotografie

  Beeld speelt een essentiële rol in de presentatie van uw object. Het geeft vaak de eerste indruk aan potentiële kopers/ huurders. Is die eerste indruk goed, dan heeft u een grotere kans op bezichtigingen!

  Lees meer
 • Artist Impression

  Artist impressions zijn een nieuw middel om de verhuur en de verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed te stimuleren. Wat is de artist impression precies?

  Lees meer
 • HD Artist Impression

  Een artist impression kan een nog niet bestaand project leven in blazen. Dit door te laten zien hoe het project er na voltooiing uit zal zien. Ook kan een artist impression voor bestaande objecten zeer interessant zijn, omdat hiermee de mogelijkheden kunnen worden weergegeven.

  Lees meer
 • Video

  Een woningvideo biedt geïnteresseerden een extra service. Hoewel een woningvideo de ervaring van een bezichtiging niet zal vervangen, voegt het wel iets toe aan de totale presentatie. Uit onderzoek blijkt dat kopers woningadvertenties met een woningvideo positiever waarderen.

  Lees meer
 • Energielabel

  Bij verkoop of verhuur van een gebouw moet de eigenaar het energielabel overleggen. Dit is verplicht sinds 1 januari 2008. Bij verkoop en verhuur van een gebouw jonger dan tien jaar, is geen energielabel nodig.

  Lees meer
 • WWS

  Het is voor woningbouwcorporaties van groot belang dat hun bezit in een adequate woningcartotheek staat. Dit zorgt voor zorgvuldig beheer en een optimale woningexploitatie.

  Lees meer
 • Bouwtechnische keuring

  Door een bouwkundige keuring van EN Vastgoed vision wordt duidelijk inzicht verkregen in de bouwtechnische staat van een woning. In het rapport worden de aanwezige bouwtechnische gebreken, die visueel waarneembaar zijn, beschreven en met foto’s vastgelegd.

  Lees meer
 • Verkoopstyling

  Optimale objectpresentatie begint met verkoopstyling, oftewel het verkoopklaar maken van uw object. Creëer ruimte en rust, benadruk de pluspunten en laat zien welke mogelijkheden uw object biedt.

  Lees meer
 • Inboedel verhuur

  Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op diverse woningsites. Als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans namelijk klein dat het tot een aankoop leidt.

  Lees meer
 • Website

  Er is veel informatie rondom vastgoed wat relevant is voor potentiële kopers of huurders. De kunst is om deze informatie zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk over te brengen aan de geïnteresseerde. Dit is gemakkelijk te doen met een website.

  Lees meer
 • Raam stickering

  Ramen en etalageruiten hebben een hoge communicatiewaarde. Ze zijn dan ook zeer geschikt om een boodschap of visualisatie over te brengen. Door middel van raamstickers is dit op een eenvoudige en effectieve manier te bereiken.

  Lees meer
 • Drukwerk

  Voor een optimale presentatie van woningen en projecten is het van belang dat er drukwerk van hoge kwaliteit aanwezig is. Sommige soorten drukwerk, zoals bouwborden en V-borden, trekken de aandacht op straat. Maar ook brochures en folders zijn erg belangrijk voor potentiële klanten van bij voorbeeld een verhuurproject.

  Lees meer
 • Pakketten

  EN Vastgoed heeft vanaf januari 2014 nieuwe pakketten in de aanbieding. Dit zijn de meest voorkomende combinaties van diensten in 1 pakket, voor 1 voordelige prijs! Op deze manier kunt u voor iedere woning een passend pakket uitkiezen.

  Lees meer
 • Bouwkundig tekenwerk

  Wilt u een aanbouw, opbouw of zelfs uw complete pand verbouwen? EN is een bouw-/vastgoedkundig bureau die u hierbij uitstekend kan helpen.

  Lees meer

Referenties

Van der Linden Groep

Wij werken al sinds het ontstaan van EN Vastgoed advies, nu 5 jaar, met hen samen. En dat is niet zomaar.

Meer referenties

Blog

 • 22.06.2020

  1,5 meter barbecue

  Na 3 maanden thuiswerken, was het tijd de collega's weer te zien en spreken met de EN Vast Meer weten

 • 09.03.2020

  Kennissessie NEN 2580

  EN Vastgoed zorgt ervoor dat de kennis van collega’s up to date blijft om optimale kwali Meer weten

Bekijk onze blog