Woning fotografie

 

Woning fotografie

Bij de advertentie voor een woning wilt u als makelaar of eigenaar natuurlijk een goede eerste indruk maken. De kwaliteit van het beeldmateriaal is daarbij zeer belangrijk. EN is gespecialiseerd in interieurfotografie.

De foto’s van een huis zijn vaak doorslaggevend om een huis wel of niet te gaan bezichtigen. Daarmee is de kwaliteit van de interieurfotografie ook van invloed op de uiteindelijke koopbeslissing.

Websites als funda maken het mogelijk dat potentiële kopers te allen tijde een nieuwe woning kunnen zoeken. Professionele woningfotografie van EN Vastgoed vision garandeert dat belangstellenden een goede eerste indruk krijgen van het huis. Uit onderzoek blijkt dat een woning of huis eerder wordt bezichtigd wanneer de objecten door professionele interieurfotografie worden ondersteund. Dankzij professionele woningfotografie krijgt de potentiële koper een eerste indruk die hem of haar optimaal informeert en enthousiasmeert en is daarom ook de manier om u te onderscheiden op de woningmarkt.

Er worden standaard foto’s gemaakt van het exterieur en het interieur van de woning. Ook wordt de straat gefotografeerd.

Heeft u interesse of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

direct bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

 

Referenties

123 Makelaar

We werken al jaren zeer plezierig samen met EN Vastgoed vision, mede door de snelheid van de service en de professionele aanpak.

Meer referenties

Blog

  • 22.06.2020

    1,5 meter barbecue

    Na 3 maanden thuiswerken, was het tijd de collega's weer te zien en spreken met de EN Vast Meer weten

  • 09.03.2020

    Kennissessie NEN 2580

    EN Vastgoed zorgt ervoor dat de kennis van collega’s up to date blijft om optimale kwali Meer weten

Bekijk onze blog