Inboedel verhuur

 

Inboedel verhuur

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat aspirant kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op diverse woningsites. Als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans namelijk klein dat het tot een aankoop leidt.

EN Vastgoed vision biedt de oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle meubels en accessoires. Wij werken niet met standaard woonwarenhuis meubelen en accessoires, maar wij bieden een uitgebreide collectie aan samengestelde interieurs, dus voor elk type woning de juiste sfeer. Woningen die door EN Vastgoed vision zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk, zowel op internet als tijdens een bezichtiging. Elk vertrek in de woning wordt ingericht, van kelder tot zolder.

We hebben verschillende soorten inboedelverhuur:

 • Echte meubels en accessoires;
 • Kartonnen meubels en echte accessoires;
 • Styling en kluswerkzaamheden;

De styling geschiedt door professionele en gecertificeerde verkoopstylisten die aangesloten zijn bij het CNVV. Continuïteit en kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.

Meubelen en accessoires kunnen worden gehuurd voor 3, 6 of 12 maanden. Het betreft all-in tarieven, dit betekent dat kosten voor styling, vervoer (halen en brengen) en verzekering zijn inbegrepen, tenzij anders vermeld.

Heeft u interesse of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

direct bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Referenties

Van der Linden Groep

Wij werken al sinds het ontstaan van EN Vastgoed advies, nu 5 jaar, met hen samen. En dat is niet zomaar.

Meer referenties

Blog

 • 08.07.2019

  Pierre komt team EN Vastgoed vision versterken

  Onze nieuwe topper Pierre komt het team van EN Vastgoed vision versterken, wij wensen Pier Meer weten

 • 04.06.2019

  Golftournooi 10-jarig jubileum

  Het 10-jarig jubileum golftoernooi was een succes! Wij willen alle aanwezigen hartelijk da Meer weten

Bekijk onze blog