Inboedel verhuur

 

Inboedel verhuur

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat aspirant kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op diverse woningsites. Als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans namelijk klein dat het tot een aankoop leidt.

EN Vastgoed vision biedt de oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle meubels en accessoires. Wij werken niet met standaard woonwarenhuis meubelen en accessoires, maar wij bieden een uitgebreide collectie aan samengestelde interieurs, dus voor elk type woning de juiste sfeer. Woningen die door EN Vastgoed vision zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk, zowel op internet als tijdens een bezichtiging. Elk vertrek in de woning wordt ingericht, van kelder tot zolder.

We hebben verschillende soorten inboedelverhuur:

 • Echte meubels en accessoires;
 • Kartonnen meubels en echte accessoires;
 • Styling en kluswerkzaamheden;

De styling geschiedt door professionele en gecertificeerde verkoopstylisten die aangesloten zijn bij het CNVV. Continuïteit en kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.

Meubelen en accessoires kunnen worden gehuurd voor 3, 6 of 12 maanden. Het betreft all-in tarieven, dit betekent dat kosten voor styling, vervoer (halen en brengen) en verzekering zijn inbegrepen, tenzij anders vermeld.

Heeft u interesse of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

direct bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Referenties

123 Makelaar

We werken al jaren zeer plezierig samen met EN Vastgoed vision, mede door de snelheid van de service en de professionele aanpak.

Meer referenties

Blog

 • 22.06.2020

  1,5 meter barbecue

  Na 3 maanden thuiswerken, was het tijd de collega's weer te zien en spreken met de EN Vast Meer weten

 • 09.03.2020

  Kennissessie NEN 2580

  EN Vastgoed zorgt ervoor dat de kennis van collega’s up to date blijft om optimale kwali Meer weten

Bekijk onze blog