Verkoopstyling

 

Verkoopstyling

Optimale objectpresentatie begint met verkoopstyling, oftewel het verkoopklaar maken van uw object. Creëer ruimte en rust, benadruk de pluspunten en laat zien welke mogelijkheden uw object biedt. Dit helpt potentiële kopers/ huurders bij hun beeld- en besluitvorming. Het is van belang om uw object zo te presenteren dat zij de grootst mogelijke doelgroep aanspreekt en zich positief onderscheidt van andere objecten.

Dit vereist een objectieve kijk en een professionele aanpak. EN Vastgoed vision geeft u een persoonlijk advies waarmee u direct aan de slag kunt. Ontbreekt het u daarvoor aan tijd of handigheid, dan nemen wij u de werkzaamheden graag uit handen.

Kluswerkzaamheden

Het verkoopklaar maken van een woning bestaat niet alleen uit het stylen van een woning waarbij gebruik wordt gemaakt van passende meubelen en accessoires.

Voor een optimale presentatie kan een andere vloer en een likje verf wonderen doen.

EN Vastgoed vision verzorgt vloer-, wand- en plafondafwerking voor alle woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor het verkoopklaar maken van de woning. ook kunt u bij ons terecht voor klein renovatie- / reparatiewerk. Wij werken altijd op basis van een offerte.

Heeft u interesse of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

direct bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Referenties

Nieuw west makelaardij

Een groot pluspunt is dat En Vastgoed Vision altijd met je meedenkt en constant bezig is met innovatie aan te brengen binnen het bedrijf

Meer referenties

Blog

  • 22.06.2020

    1,5 meter barbecue

    Na 3 maanden thuiswerken, was het tijd de collega's weer te zien en spreken met de EN Vast Meer weten

  • 09.03.2020

    Kennissessie NEN 2580

    EN Vastgoed zorgt ervoor dat de kennis van collega’s up to date blijft om optimale kwali Meer weten

Bekijk onze blog