Verkoopstyling

 

Verkoopstyling

Optimale objectpresentatie begint met verkoopstyling, oftewel het verkoopklaar maken van uw object. Creëer ruimte en rust, benadruk de pluspunten en laat zien welke mogelijkheden uw object biedt. Dit helpt potentiële kopers en huurders bij hun beeld- en besluitvorming. Het is van belang om uw object zo te presenteren dat het de grootst mogelijke doelgroep aanspreekt en zich positief onderscheidt van andere objecten.

Dit vereist een objectieve kijk en een professionele aanpak. EN Vastgoed vision geeft u een persoonlijk advies waarmee u direct aan de slag kunt. Ontbreekt het u aan tijd of handigheid, dan nemen wij u de werkzaamheden graag uit handen.

Wij hebben drie soorten verkoopstyling:

– Styling Basis
– Styling Standaard
– Styling Deluxe

Styling Basis

Na een bezoek aan de woning,  schrijven wij een maatwerkadvies.  In het plan van aanpak beschrijven wij wat er nodig is voor de perfecte restyling. U voert aan de hand van dit plan, zelf de werkzaamheden uit.

Styling Standaard

Bij deze variant van styling, komt onze stylist op locatie en zal daar met de bestaande meubels en middelen de woning verkoopklaar maken. Daarbij wordt een mondeling advies gegeven.

Styling Deluxe

Styling Deluxe is een compleet pakket. Onze stylist komt ook hierbij op locatie en zal de woning verkoopklaar maken. Zij zal de huidige inrichting verrijken met passende accessoires. Ook zal ze een mondeling advies geven over het gebruik van bepaalde kleuren en stijlen.

 

Heeft u interesse of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

direct bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Referenties

Bruining en de Reus

Over al deze werkzaamheden zijn wij bijzonder tevreden en geven hun hier een dikke 9 voor.

Meer referenties

Blog

  • 22.06.2020

    1,5 meter barbecue

    Na 3 maanden thuiswerken, was het tijd de collega's weer te zien en spreken met de EN Vast Meer weten

  • 09.03.2020

    Kennissessie NEN 2580

    EN Vastgoed zorgt ervoor dat de kennis van collega’s up to date blijft om optimale kwali Meer weten

Bekijk onze blog