Drukwerk

Een verkoopbrochure is er om potentiële kopers of huurders te voorzien van de juiste informatie. Veel makelaars en ontwikkelaars maken gebruik van standaard verkoopbrochures. Deze verkoopbrochures zijn voornamelijk gericht op de informatie en niet op uw huisstijl of de ‘look and feel’ van het woonproject.

 

EN Vastgoed vision pakt dit anders aan. Wij geloven in een goede eerste indruk met als gevolg meer interesse vanuit de potentiële kopers of huurders.  Deze nieuwsgierigheid en eerste indruk moedigen wij aan door een compleet uitgeruste verkoopbrochure in uw eigen huisstijl met het oog op de ‘look and feel’ van het woonproject.

 

Een verkoopbrochure wordt gezien als hét promotie- en informatiemiddel voor potentiële kopers of huurders. Dit stukje papierwerk wordt overal mee naartoe genomen en getoond aan vrienden en familie. Wij zijn van mening dat ‘dit stukje papierwerk’ met veel aandacht behandeld moet worden.

 

EN Vastgoed vision zorgt voor een goed, uniek en doordacht ontwerp. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het grafische ontwerp. Wij weten wat nodig is om de aandacht te trekken met een ludiek ontwerp. Het voordeel van EN Vastgoed vision is dat wij beschikken over alle presentatie middelen die nodig zijn voor een complete verkoopbrochure, zoals:

  • Artist impression, interieur en exterieur;
  • Plattegronden 2D/ 3D;
  • Professionele fotografie;
  • Grafische vormgevers;
  • Tekstschrijvers;
  • Drukwerk;
  • Digitale verkoopbrochure.

 

Wilt u ook op uw website digitaal door uw verkoopbrochure kunnen bladeren? Kies dan voor een digitale verkoopbrochure als aanvulling op de hardcopy versie. Deze online verkoopbrochures werken ook op smartphones en tablets.

Onze verkoopbrochures zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor bestaande bouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.


Meer weten?

Heeft u interesse in drukwerk of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.