Energielabel utiliteitsbouw

Heeft u een energielabel nodig voor uw kantoor- of winkelpand? EN Vastgoed vision verzorgt deze graag voor u.

Het energielabel is verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verhuur, verkoop en oplevering. Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen. EN Vastgoed vision stelt deze energielabels op aan de hand van gegevens in het gebouw zelf. Daarna melden onze erkende en gecertificeerde adviseurs meldt het definitieve energielabel af bij de betreffende instantie.

Vanaf januari 2023 dient een kantoorruimte die groter is dan 100 m² minimaal over een energielabel C te beschikken. Mocht het pand niet voldoen aan deze gestelde eisen, dan mag het ook niet meer gebruikt worden als kantoor.

Door uw utiliteitsgebouw te verduurzamen, is het mogelijk een hoger energielabel te behalen. Door middel van een verbeteradvies die wij voor u opstellen, kunnen wij u helpen met het behalen van de gewenste uitkomst. Lees meer over ons verduurzaming en verbeteradvies.

Heeft u interesse in een energielabel voor uw bedrijfspand of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Heeft u interesse in energielabel utiliteitsbouw of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.