Inmeten woningen NEN 2580

Door uw woning volgens de NEN 2580 norm professioneel te laten inmeten, verzekert u mogelijke huurders of kopers van juiste informatie over de gebruiksoppervlakte en inhoud. Graag neemt EN Vastgoed vision u deze nauwkeurige klus uit handen.

Voordelen van het laten inmeten volgens NEN 2580 norm

  • Tijdsbesparing;
  • Correcte gebruiksoppervlakte berekening;
  • Naast een GBO meetcertificaat volgens de NEN 2580 norm, ontvangt u ook een 2D/3D plattegrond.

Inmeten conform NEN 2580

Bij het inmeten van een object kan verwarring ontstaan over bijvoorbeeld ruimte onder de trap, onder schuine daken en gemeenschappelijke ruimten. Daarnaast waren er tot voor kort verschillende manieren van inmeten. Dit alles leidde tot onduidelijkheid en onvolledigheid omtrent de gebruiksoppervlakte en totale inhoud van een ruimte. De NEN 2580 norm schept duidelijkheid hierover. Sinds 1 september 2010 zijn NVM, LVM en VBO makelaars verplicht om de gebruiksoppervlakte (GBO) in te meten volgens NEN 2580.

Specialisme van EN Vastgoed vision

Een professionele inmeting en daaruitvolgend een heldere plattegrond geeft een toekomstige huurder of kopers transparantie en duidelijkheid. Dat is ons specialisme.  EN Vastgoed vision is een bouwkundig bureau dat uw vastgoedobjecten inmeet conform de NEN 2580 (meetinstructies, Waarderingskamer).

NEN 2580 Meetrapport

Wij kunnen van uw woning conform de NEN 2580 een meetrapport opstellen. Hierin worden het totaal aantal vierkante meters van een woning aangegeven en verdeeld in categorieën: bruto en netto vloeroppervlakte, verhuurbaar vloeroppervlakte en gebruikers oppervlakte. 

Heeft u interesse of wilt u direct een NEN 2580 gebruiksoppervlakte inmeting inplannen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Meer weten?

Heeft u interesse in inmeten woningen nen 2580 of wilt u direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.